ODKRYWCY NATURY
  • Jedynie Natura
  • Blog
  • Publikacje
  • Warsztaty
  • Zespół
  • Kontakt
22 lutego 2020 przez Administrator

Kandyzowane bulwy liliowca rdzawego – potrawa przykładowa

Kandyzowane bulwy liliowca rdzawego – potrawa przykładowa
22 lutego 2020 przez Administrator

SKŁADNIKI: bulwy liliowca, cukier lub miód.

Sposób przygotowania:

Bulwy odetnij od kłączy, umyj i smaż w syropie cukrowym lub miodzie z wodą, aż staną się szkliste. Przelej do słoiczków. Przechowuj w lodówce.

Poprzedni wpisSałatka z korzeni dzwonka jednostronnego - potrawa przykładowaNastępny wpis Kasza z lebiody - potrawa przykładowa

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

O NAS

 Jesteśmy grupą pasjonatów, których zainteresowania skupiają się wokół NATURY i wszystkiego co się z nią wiąże.

Nie boimy się otaczającej nas przyrody, insektów, złej pogody oraz… wszechobecnych chwastów!

Najnowsze wpisy

Warsztaty „Dzikie rośliny jadalne”6 kwietnia 2022
Leczenie podagry podagrycznikiem pospolitym22 lutego 2022
Zielnik regionalny – my w telewizji!22 grudnia 2021

Kategorie

  • Bez kategorii
  • Blognews
  • Potrawy
  • Publikacje i filmiki
  • Warsztaty

Meta

  • Zaloguj się
  • Kanał wpisów
  • Kanał komentarzy
  • WordPress.org

Tagi

deser z dzikich roślin jadalne rośliny jak walczyć z podagrą jak wyleczyć podagrę leczenie podagry owoce jałowca przepis owoce lipy przepis podagrycznik pospolity na podagrę sposoby na podagrę trybula leśna vege wydarzenia warsztaty botaniczne warsztaty botaniczne dla dzieci warsztaty botaniczne vege warsztaty dzikie rośliny jadalne zastosowanie owoców jałowca zastosowanie owoców lipy
by SRKstudio.pl WordPress