ODKRYWCY NATURY
  • Home
  • Blog
  • Publikacje
  • Warsztaty
  • Zespół
  • Kontakt
29 stycznia 2019 przez Administrator

Duszony podagrycznik – potrawa przykładowa

Duszony podagrycznik – potrawa przykładowa
29 stycznia 2019 przez Administrator

SKŁADNIKI: ogonki liściowe podagrycznika, olej, sos sojowy, ocet, pokruszone orzechy.

Sposób przygotowania:

Pokrój ogonki liściowe i duś na oleju z dodatkiem sosu sojowego, aż całkiem zmiękną. Dodaj pokruszone orzechy i dopraw odrobiną octu.

Następny wpis Czekolada z lipy i jałowca - potrawa przykładowa

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

O NAS

 Jesteśmy grupą pasjonatów, których zainteresowania skupiają się wokół NATURY i wszystkiego co się z nią wiąże.

Nie boimy się otaczającej nas przyrody, insektów, złej pogody oraz… wszechobecnych chwastów!

Najnowsze wpisy

NASTURCJA I POLSKIE KAPARY7 kwietnia 2021
MORWA CZARNA – symbol roztropności i rozumu18 marca 2021
DZWONEK JEDNOSTRONNY11 marca 2021

Kategorie

  • Bez kategorii
  • Blognews
  • Potrawy
  • Publikacje i filmiki
  • Warsztaty

Meta

  • Zaloguj się
  • Kanał wpisów
  • Kanał komentarzy
  • WordPress.org
by SRKstudio.pl WordPress